Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Török Livi szexi edzőszettje az új kedvenc

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livinek a piros szín is jól áll, bár kékben ismerhette meg az ország, és egyúttal megkedvelte, fantasztikusan néz ki.

Török Livi nagyon szereti mozogni, sportolni, növelni a tétet, ami meg is látszik a formáján. Nem kevesen vannak, akik szeretnének hasonló vonalakat, ám ez távolról sem ilyen egyszerű, viszont nem is lehetetlen.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Liviben a sportmúltja miatt olyan kitartás lakozik, ami az élet minden területén hasznos, nemcsak az edzések ideje alatt. Kifogástalan formát hozott össze, remekül áll neki, így nincs miért aggódnia a nyár miatt.

A nyári formája több mint adott, és ez olyasvalami, ami minden egyes nap motiválhatja a tükörrel szemben állva. Nem is lehet kérdés, hogy az egészséges, sportos életmód mennyire kifizetődő, és erre Livi is jó bizonyíték.

Mindig talál magának új motivációt, és akkor is edzésbe lendül, ha épp nagyon fáradt. Ezzel példát mutat, és egy olyan tartást ad át azoknak, akiket tanít, amit bátran felhasználhatnak az életük során.

Livi az edzőszetteket is nagyon kedveli, és számtalan ilyen szettje van, amik szexin állnak rajta. Ha kíváncsi vagy a piros összeállítására, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is az eredményt.