Török Livi szexi naplementés fotója mindent visz

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi egy nagyon vonzó fiatal bokszedző, akit az Exatlon Hungary alatt ismerhetett meg az ország.

Nagy népszerűséggel futott a TV2 képernyőjén az Exatlon Hungary, melyben sok érdekes karakter tűnt fel. Néhányan karriert tudtak csinálni a lehetőségből, és jelenleg is népszerűek a közösségi médiában.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Egyesek pedig a televízióban is lehetőséget kaptak, míg mások nem akartak igazán előtérben maradni. Török Livi is a visszafogottabb versenyzők közé tartozik, ennek ellenére nagyon is látogatott az Instagram oldala.

A szuper-vonzó formákkal rendelkező egykori kihívó 45,1 ezer követőt tudhat a neve mellett, és ezek megint olyan számok, amiket nem kell magyarázni. Szeretik a tartalmait az emberek, és aktívak is az oldalán.

Mindig kiváltság egy ilyen versenyben szerepelni, mint amiben Livit láthattuk. Remek teljesítményt nyújtott, és azóta csak még formásabbá vált. Sőt, megházasodott, és elhagyta Budpaestet, hogy vidéken élje tovább az életet.

Vidéken mindig más a naplemente, és olyan különleges életérzés fogja el az embert, amit Livi is szeret. Az alább látható fotó is arról tanúskodik, hogy Livi nemcsak szexi, hanem nagyonm csinos, divatos is.