Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Török Livi forró szexi formája magával ragadja a tekintetet

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi szeret utazni, csinosan öltözni, és amikor a kettőt vegyíti, akkor az általában nagyot szól, mint legutóbb.

Török Livit az Exatlon Hungary dominikai évadai alatt ismerhettük meg, és a bokszedző élete egyik legjobb döntése volt, amikor jelentkezett a versenyre. Sokan lettek volna a helyében, és ezernyi jelentkező közül kerülhetett be a mezőnybe.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Ez már önmagában nagy siker, és az, ahogyan távozott, egyszerre volt drámai és hősies. A pályafutása alatt szintén volt nagyon magasan, és mélyen is, viszont sokat tanult azokból azokból az időszakokból.

Livi formája talán minden eddiginél erősebb, a nyári szezonra ő is feljebb kapcsolt, bár eddig sem volt oka panaszkodni. Azok a kerek és vonzó formák sokakból irigységet válhatnak ki, de ez már csak ilyen.

A fiatal híresség imád utazni, és ilyenkor még szexibb ruhákat ölt magára. A férje nagyon szerencsés embernek érezheti magát, és mindenki láthatja, hogy Livi igen komolyan veszi a sportos életmódot.

„Na és akkor jöjjenek a képek olaszból… Mondjuk ez Magyarországon is készülhetett volna, de itt egész nap esik, úgyhogy bemenekültünk.” – írta a posztjában Livi, miközben Magyarországon már „tombol” a nyár.