Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Az Exatlon Hungary sztárja bikiniben tüzelte fel a hangulatot

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A földi paradicsomban érezheti magát Török Livi, aki nagyon élvezi az életet a világ másik felén, ahol finoman szólva sem kell fáznia, hiába van bikiniben.

A bikinis idő még várat magára Magyarországon, sajnálatos módon pár hónapnak el kell telnie hozzá, de egy biztos, már úton van. Addig is, adott a lehetőség, hogy a Föld különböző pontjain élvezzük a jó időt.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Egyes részeken jelenleg is nagyon meleg van, ami egy előnyarat is jelenthet az odautazók számára. Így tett Török Livi is, akit az Exatlon Hungary korábbi évadából ismerhettünk meg, és azóta is sokan követik.

Livi számára a nyári forma természetes, hiszen bokszedzőként dolgozik, és nagyon is odafigyel arra, hogy mit, mennyit, hogyan étkezik. Ezzel már megalapozza a formáját, amit bárki láthat a róla készült fotókon.

Természetesen az új bikinis felvételek sem maradhattak el, a követők pedig mindezt nagyra értékelik. Az egy nappal korábban közzétett fotót például már több mint 2 200-an like-olták az oldalán.

Sokat nem kellett várniuk a követőknek a következőre, ami szintén rendkívül látványos és izgalmas. „Újabb nap a paradicsomban.” – írta a posztjában az Exatlon Hungary korábbi kihívója és kedvence.