Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Török Livi pinkben is szívdöglesztően néz ki

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 17. - 01:07

Emellett ismét hasznos sorokkal jelentkezett az Exatlon Hungary sztárja, aki nagyon is odafigyel arra, milyen módon készül a hidegebb időkre.

Török Livi tökéletes reklámarc, aki egyúttal rendkívül hiteles is. Mivel a sport az élete, az olyan természetes számára, mint a levegő, nagyon is könnyedén tudja átadni mindazt, mint amit egy márka képviselni szeretne.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Most, hogy vége ért a nyár, jönnek a hideg napok, az immunrendszerünk is reagál, amit szükséges megerősítenünk. Elengedhetetlen a vitaminok pótlása, és ezzel az Exatlon Hungary sztárja nagyon is tisztában van.

„Ilyenkor nyár végén, ahogy megérkezik az első hideg, nagyon fontossá válik az immunrendszerünk erősítése és a vitaminok pótlása, hogy fel tudjuk venni a harcot a megfázás és a betegségek ellen.” – jelentkezett a legújabb posztjában Livi.

„Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen vitaminokat érdemes szedni, de van egy jó hírem: nem kell egyesével vadászni a jó minőségű, a szervezetünk számára tényleg megfelelően hasznosuló vitaminokat, mert a GymBeam Essentials VitaPack vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok, omega-3 zsírsavak és ízületvédő anyagok harmonikus keverékét tartalmazza.”

Metzker Viki dekoltázsa oldalnézetből is kegyetlenül erős

„Az 5 tabletta és 3 lágyzselatin kapszula jó választás mindenkinek, aki tenni szeretne egészsége megőrzéséért!” – zárta le a posztjában a fiatal sportoló és feleség, hiszen nemrég Isten színe előtt is igent mondtak egymásnak.