Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,40 Ft
Euró
396,03 Ft
Font
468,66 Ft
Bitcoin
65,152 $

Toroczkai László felháborodva üzent Magyar Péternek az ATV élő adásában

Nemcsak Magyar Péternek üzent Toroczkai László a Mi Hazánktól, hanem a Fidesznek, melynek kapcsán megerősítette, fel fogják jelenteni a kormánypártot, akárcsak tették azt Magyar Péter esetében rágalmazásért.

...svg content...Fotó: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond pártjának az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésén a budapesti Pilvax közben 2024. március 15-én. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Toroczkai László is nemrég még a köztévés vitán vett részt, ahol lehetősége volt üzenni. Magyar Péter szintén megjelent, majd megerősítette, nem lesz ott az ATV szombati vitáján, mivel azon nem képviselteti magát a Fidesz, így nem látja értelmét annak, hogy másokkal is vitázzon, akik nem veszélyesek a Tisza Pártra.

Magyar pénteken a Partizánban újabb hangfelvételekről is beszélt, míg Toroczkai a Mi Hazánktól az ATV élő adásában fejezte ki felháborodását, hogy Magyar Péter és Deutsch Tamás nem képviselteti magát a stúdióban a vitán. Dobrev Klára sem örült ennek, mert szemtől szemben akart volna vitázni Magyarral, aki szerinte egy jobboldali pártot vezet. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Toroczkai amiatt is szerette volna, ha Magyar és Deutsch megjelenik, mert szembesítette volna őket egy-két dologgal. Állítása szerint egy olyan szórólapot szórnak szét jelenleg Magyarországon, melynek költsége 100 millió forint, és azt olvasni rajta, hogy a Mi Hazánk Gyurcsányék pártja.

Ez nagyon nem tetszik Toroczkainak, és olyannyira elege van belőle, hogy Magyar Pétert már feljelentette rágalmazásért, és a Fidesz kapcsán is erre készül. Arra kérte az embereket, ha találkoznak a szórólappal, fotózzák le neki a terjesztőket, és megteszik a szükséges feljelentést a bíróságon.

„Az ATV-vita első tanulsága: a valódi vitára Deutsch Tamás és Magyar Péter sem jött el.” – írta a posztjában Dobrev Klára, a DK vezetője. „Jövő vasárnap az is eldől, hogy közelebb vagy távolabb kerülünk a kormányváltástól. Én azért kérem a szavazatukat, hogy közelebb kerüljünk hozzá.” – üzent az ATV-ből.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.