Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Videóra vette Tolvai Reni az őrületesen vonzó táncát (videó)

Tolvai Reni egyértelműen az egyik legvonzóbb nő a sztárok világából, nemzetközi szinten is megőrjíti a pasikat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Reni nagyon szeret élni, imádja az életét, és nem mellesleg egy olyan nőről beszélünk, akire sokan irigykednek. Sikeres, szép, rendkívül vonzó, jól énekel, és úgy táncol, hogy bárki zavarba jönne tőle. Ha nem kapna szerepet a Megasztárban, nagyon is helye lenne a Dancing with the Starsban.

Ugyan nem szereti a bulvárosabb műsorokat, emiatt sem szerepel igazán a televízióban, a DWS sokkal inkább szól a művészetről, és látván a mozgását, a formáját, abszolúte az egyik favorit lehetne. Jegyezzük meg, még női szemmel is őrületesen jól néz ki, kár lenne ezt tagadni, és aki mást mond, az valószínűleg csak irigykedik. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Reni imád táncolni, és olyan zavarba ejtő módon teszi ezt, hogy az ember valóban belepirul. A férfiak hirtelen megszólalni sem tudnak, amikor meglátnak egy ilyen videót róla, szereti felhívni magára figyelmet, és mindezt minőségi módon, ami abszolúte jellemző rá, mintha csak egy divatmagazinból lépett volna elő.

Az alább látható videóban is csak úgy forr körülette a levegő, és megint egy olyan profi sminket készített el magának, amit tanítani kellene. Sokan messze nincsenek ezen a szinten, addig Reni már a hollywoodi sztárok szintjén van, ha megjelenésről van szó. Jól érezte magát szombaton is, mint azt láthatjuk.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.