Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,46 Ft
Euró
395,96 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
65,049 $

A cannes-i fesztivál vörös szőnyegén fotózták a rendkívül vonzó Tolvai Renit

Tolvai Reni Franciaországban igyekszik kikapcsolódni, és ismét meggyőződhettünk arról, hogy milyen vonzó nő, aki ráadásul táncolni is tud.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyelőre nem jelentette be a TV2, kik alkotják a Sztárban Sztár és a Megasztár új évadának zsűritagjait. Ami már biztos, Tóth Andi nem tér vissza, mert elfogadta a RTL ajánlatát, és az X-Faktorban lesz mentor, amivel élete egyik legnagyobb álma teljesülhet, mert ezelőtt nem volt példa hasonlóra.

Korábban ugyan volt zsűri a Sztárban Sztárban, ott profikat pontozott, itt viszont feltörekvő tehetségekkel dolgozhat együtt, akiket később menedzselhet is. Számos lehetőség nyílhat meg előtte ezzel, és ismervén a karakterét, azok különösen jól járhatnak, akik az ő csapatába kerülhetnek, viszont keményen is kell dolgozniuk. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Hamarosan kezdődnek a forgatások, és biztosan fogunk látni kulissza mögötti felvételeket a mentorokról. Tolvai Reni is remek mentor lenne, és a Megasztár korábbi győzteseként igen kézenfekvő lenne a szereplése. Egyelőre nem tudni, kapott-e felkérést, de már nem egyszer beszélt arról, hogy kerüli a bulvárműsorokat, sokra mondott nemet, ugyanakkor a zenéhez kötődő műsorokra nagyon is nyitott.

Ráadásul csúcsformában van, gyönyörű nő, az egyik legismertebb a hírességek közül, csak jól járhatna vele a csatorna. Az is igaz, bőven van kiből válogatnia a TV2-nek, és nem kizárt, hogy nemcsak korábbi megasztárosok fognak a zsűriszékben ülni. Egy-két névben biztosak vagyunk, így nem lepődnénk meg azon sem, ha Radics Gigi és Caramel helyet kapna a show-ban.

Reni jelenleg Franciaországban pihen, és a cannes-i fesztivál helyszínén is megjelent. Érdemes megnézni a mozgását, még mindig nagyon vonzó, és úgy mutat a vörös szőnyegen, mint bármelyik nemzetközi sztár a filmszakmából.

2-0-ra nyert Németország Magyarország ellen az Európa-bajnokságon

Egy nagyon más magyar válogatott lépett pályára Németország ellen az Európa-bajnokság második csoportmeccsén.

Mbappé az orrtörését követően ismét pályára lépett (fotóval)

Minden jel arra mutat, hogy egy fordulat végén Mbappé mégis játszhat a francia válogatott következő mérkőzésén az Európa-bajnokságon.