18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Tolvai Reni pikáns mellerős képe után páran kissé kiakadtak, és Tóth Andi is szóba került

Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Takács Petra

2021. augusztus 15. - 15:54

Nem mindenki elégedett azzal az iránnyal, amit szerintük az énekesnő követ, és a legutóbbi szexi pikáns képe után jött pár negatív komment.

Tolvai Reni vitathatatlan módon nagyon sokat fejlődött az elmúlt közel egy évben, és teljesen átalakult a teste. Minden eddiginél több dicséretet kap, miközben sorra osztja meg magáról a szexibbnél szexibb képeket.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A többség elégedett ezzel, míg másoknak átlépi a határt, bár sokan nem értik, hogy ezek az emberek akkor miért követik Renit. A kérdés valóban jogos lehet, bár a sztár most pláne rátett egy lapáttal. Korábban már beszámoltunk erről a felvételről, ami akkor csak a sztorik közé került ki az Instagram oldalára.

Ezúttal a bejegyzések között is megjelent, amivel még több embert érhet el, és ez meg is tette a hatását. Több mint 7 000 like futott be az extrán szexi fotóra, ahol még pont nem látszanak a mell intimebb részei.

„Sok díva ilyet nem posztol!”

„Az utóbbi időbe azt vettem észre, hogy már te is azt csinálod, mint Tóth Andi, állandóan a melleidet pakolod ki és a nyelved nyújtogatod. Attól,hogy lefogytál, ne menj el rossz irányba, kezd már sok lenni, ahogy mutogatod magad.”

Tóth Andi kemény és erős választ adott az új kommentháborúra: „Ha szültetek, neveljétek”

„Nekem nincs bajom veled! De ez tényleg durva poszt Kevesebbet mutatsz, sokkal szexibb”

„Szuperül nézel ki. De egy énekesnek miért kell mindenáron ilyen képeket posztolni? Miért nem lehet a kevesebb több? Az elmúlt időszakban minden a testedről szól. Ez már egy kicsit sok. Gyönyörűen énekelsz és sminkelsz, tehetséges vagy benne, miért nem azzal hívod fel a figyelmet? Ha nekem lenne párom, ha celeb lennék ha nem, ezeket képeket nem engedné ki egy noname közösségi oldalra.”

„Pedig valóban nincs szükség erre és a döntéseimben felvállalásában, a felelősség rávilágításában, nem érv, hogy nekik milyen a Tiktok oldaluk, nem ismered ugyanis mindet. Példa és érték. A pároddal ezeket közvetítve valóban szép eredmény, de kérlek, légy igaz is, ne csak valódi, mert lassan így a valódiságtól is távol fogsz kerülni. Kérlek, ezeket ne támadásnak vedd, hanem annak a világnak a visszajelzésének, amiből indultál és ahol a kislányok miattad is a Tiktokot bűvölik.”

„A fejet nem látni….,Miért?”

„Példamutatás az fontos / lenne!!! Ha már azt szeretnéd, hogy tényleg felnézzenek Rád! Ne állj be a sorba… és ne arra hivatkozz, hogy más fiatalok mit tesznek ki! Te más vagy!”