18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Tolvai Reni mega-giga-szexi mellerős képe lavinát fog elindítani az Instán

Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Takács Petra

2021. augusztus 13. - 12:42

Ezek után garantált, hogy Tolvai Reni a szokásosnál is több üzenetet fog kapni, soha nem láttunk tőle ilyen szexi képet, mint most.

Nem lehet azt mondani, hogy Reni ne lenne egy végtelenül feltűnő jelenség, már csak a kisugárzása miatt is. Sokat tett azért, hogy ilyen formába kerüljön, kemény hónapok vannak mögötte, nagyjából egy évvel ezelőtt vághatott neki a kalandnak.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Sok plusz kilótól vált meg, és közben igyekezett arra is figyelni, hogy izmos legyen, ami súlyvesztés esetén nem mindig könnyű. Mivel minden szervezet más és más módon reagál, Reninek is próbálkoznia kellett.

Az évek alatt sok mindent megtapasztalt, ám végül megtalálta azt a rendszert, ami tökéletes számára, és napról napra egyre vadítóbb a formája. Sok követőt motivál ezzel, és nem utolsó sorban saját magát is.

Még a szívverésed is kihagy egy pillanatra Exatlon-Gréti bikinis képe láttán

Egyes képeket amiatt készíti, hogy egy nap készítsen belőlük egy sorozatot, mekkora változáson is ment keresztül. Nyilván vannak, akik mindenbe belekötnek, és ez most is így lesz, bár az egyik legújabb posztja minden eddiginél szexibb.

Lapozó: 1 2