Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Még a szívverésed is kihagy egy pillanatra Exatlon-Gréti bikinis képe láttán

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 04:09

Szente Gréti egy igazi győztes, és ez nemcsak a mentalitására igaz, hanem a formájára is, ami megint lenyűgözte a követőket.

Gréti formája nemcsak az Exatlon Hungary harmadik évadában volt kiemelkedő, hanem összességében mindhárom szezont tekintve is. Már a megérkezésének napján magasra tette a lécet, tudni lehetett, hogy komoly benne a potenciál.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Azok között voltunk, akik aznap azt mondták, hogy ez a lány ott lehet a legjobbak között és megnyerheti a játékot, független attól, hogy Buzás Dorottyát tartották a favoritnak. A sors furcsa fintora, hogy eleinte nagyon jóban voltak, majd ez a barátság felbomlott vagy átalakult.

Gréti ennek köszönhetően is még erősebbé vált, csak magára koncentrált a végjátékban, és elemi erővel csapott le. Senki nem tudta megállítani, és egyértelműen az rajzolódott ki, hogy meg fogja nyerni a versenyt.

Hatalmas bejelentés Vajna Timitől, ő a szerelme, és ott van a különleges gyűrű az ujján

Így is lett, teljesen megérdemelten húzta be a győzelmet, és az azzal járó sok millió forintot, ami ilyen fiatalon még nagyobb siker számára. Azóta sem mondott le az edzésekről, még feljebb kapcsolt, és ennek láthatói jelei vannak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.