Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Tóth Andi kemény és erős választ adott az új kommentháborúra: „Ha szültetek, neveljétek”

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal énekesnőt ismét betalálták páran, és úgy érezte, erre jobb reagálni, még statisztikákat is mutatott, hogy bizonyítsa, igaza van.

Andi szombaton posztolt egy képet, ahogy a dugóban állnak, és közben kitekeredett mozdulattal pihen. Sokan felháborodtak a kép láttán, és beindult a komment-cunami, amire most ismét reagált a sztár.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Tisztázta, hogy nem tartozik a munkakörébe az, hogy példát mutasson, illetve ott vannak a szülők, akiknek nevelniük kell a saját gyerekeiket, nem neki kell ezt megtenni. Emellett megmutatta, hogy a statisztikák alapján távolról sem kiskamaszok követik a közösségi médiában.

„Jó reggelt! Muszáj reagálnom erre a kommentháborúra, amit nagyon élvezünk olvasni.” – mondta nevetve Andi a videójában. „Ahogy az a sok megszomorodott, megsavanyodott, frusztrált ember kínlódik, és próbálja levezetni rajtam a saját elégedetlenségét az életében.”

„Két dolgot kell tisztáznunk! Az egyik, az a példamutatás, amit kényszeresen próbáltok rám erőltetni. Azért jöttem el ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljek, a dalaimmal valamit adjak, ha tudok.” – folytatta.

„Ebbe a munkakörbe nem tartozik példamutatás. Mindenkinek van egy anyja, egy apja. Ha szültetek, neveljétek. A másik meg az, hogy mindenkinek meggyőződése az, hogy engem kiskamaszok követnek, akik személyiségfejlődésére én negatív, illetve káros hatással vagyok.”

Lapozó: 1 2