Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Tolvai Reni Máltán is kitűnik a tömegből a szépségével

Nem panaszkodhat Tolvai Reni, ha tükörbe néz, mert egy különleges szépség, aki már a megjelenésével felhívja magára a figyelmet.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Érezni, hogy jön a tavasz, mert a hírességek is egyre aktívabbak, gyakorlatilag lassan túl vagyunk a két legnehezebb hónapon. A január és a február szinte semmiről nem szól, hamar sötétedik, hideg van, és így tovább. Ez nincs túl jó hatással az ember lelki állapotára, ugyanakkor nem is szabad depresszióba esni emiatt.

Az ilyenkor szokásos szakítási hullám is lement, rövidesen beköszönt a március, onnan pedig már csak pár lépés a nyári szezon. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi abszolút a nyarat pártoljuk, és örülnénk, ha az egész évben tartana. Olyankor az emberek kedve is jobb, sokáig van fent a Nap, számos előnye van a jó időnek. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Mindennek megvan a maga szépsége, ahogyan annak is, hogy az emberek egy része ilyenkor már javában edzenek a nyári szezonra. Tolvai Reni is így tesz, aki kifogástalan formában várhatja az év következő részét, amiből mindjárt el is telik két hónap. Csak úgy repül az idő, emiatt is fontos, hogy igazán megéljük a pillanatokat.

Reni is így tesz, aki minden eddiginél vonzóbb, szeret edzeni, az nem teher számára. Megtalálta azt az utat, amin belül jól érzi magát, és az utazásokról sem feledkezik meg, nemrég például Máltára utazott, ahol valamivel melegebb van, mint nálunk, de nem sokkal. Ugyanakkor a klíma miatt másnak is érezzük ezt, és ott a tenger.

Mint mindig, Reni megadja a módját a megjelenésének, és ez vacsorakor sem volt másképp. Igazi hollywoodi mosollyal rendelkezik, amivel szintén kiemelkedhet a tömegből, rendkívül fontos számára az igényesség ezen része. Ami pedig a vonalait illeti, nem tudunk belekötni, és nem is akarnánk, így jó, ahogy van.