Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Olyan vonzó volt a színpadon Tolvai Reni, mint egy világsztár

Világsztárokat láthatunk ilyen megjelenéssel, mint Tolvai Renit, aki ha az USA-ban születik, valószínűleg már nemzetközi sztár lenne.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Reni a legendás 90-es évek hajnalán látta meg a napvilágot, még 1991-ben. Idén március végén ünnepli a 33. születésnapját, amivel krisztusi korba lép, és talán ez szerencsét is hoz számára, sokan bíznak ebben. Rengetegen szeretik őt, de azok sincsenek kevesen, akik bántják, vagy bántották.

Korábban a megjelenésére tettek bántó megjegyzéseket, majd Reni életmódot váltott, megtalálta azt az utat, amin belül ki tud teljesedni. Az egyik legvonzóbb hazai híresség, rengeteg bókot kap napi szinten, így a külsejét érintő támadás is kevesebb. Azt azonban jól látni, hogy hány nő irigykedik rá, és igyekeznek bele kötni. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Reni jól kezeli ezt, tudja jól, hogy semmi értelme beleszállni a vitákba, ráadásul közszereplőként valamilyen szinten el kell viselnie ezt, még akkor is, ha az nem fair. Ez mindenképpen az ismertség ára, olyasvalami, amit teljesen nem lehet megszokni. Helyette inkább mélyebb levegőket vesz az ember, és folytatja az életét.

Az énekesnő is így tesz, aki 2007 óta van színpadon, és imád énekelni, táncolni. Az edzések is fontos részét képezik az életének, amik jó hatással vannak rá, nemcsak fizikai, hanem mentális és lelki szinten is. Ez lenne a normális, ám még mindig kevés ember él igazán egészségesen, emiatt is sok az egészségtelen honfitársunk.

Tolvai Reni bődületesen nagy formában várhatja a nyarat, a nyári szezont, és a színpadon is úgy jelenik meg, mint egy igazi sztár. Csak úgy forr körülötte a levegő, sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő. Reni magabiztos, nem kérkedik, viszont nem állnak távol tőle az igazán izgalmas fotók sem a közösségi médiában.

Szoboszlai visszatért, a 99 percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.