Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,055 $

Több lépcsőben emelt fizetést a népszerű hazai üzletlánc

Emellett további juttatásokkal is próbálják ösztönözni a munkavállalókat.

Ecser, 2022. november 4. A JYSK lakberendezési kiskereskedelmi áruházlánc új ecseri régiós elosztóközpontja az avatás napján, 2022. november 4-én. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Decemberben 20, az elmúlt két évet nézve pedig átlagosan 45 százalékkal emelkedett a JYSK-ben dolgozók bére, akik prémium egészségbiztosítást, sporttagsági hozzájárulást, valamint kilométerenkénti 30 forintos munkába járási támogatást is kapnak – tette közzé a bútorlánc.

„A dolgozók magas színtű, prémium egészségbiztosítást és sporttagsági hozzájárulást is kapnak, a munkába járást pedig havonta kilométerenként 30 forinttal támogatja a JYSK. A munkatársak számos szakmai képzésen és oktatáson is részt vehetnek – például a targoncás jogosítvány megszerzését is támogatja a vállalat -, de mentorprogramok, tréningmodulok is elérhetőek, a vezetői beosztásra készülőknek pedig a Talent Akadémia, valamint az Üzletvezető gyakornoki program segít” – írták. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mint fogalmaztak, „a munkaerő megtartása a jelenlegi gazdasági környezetben még fontosabb lett, a versenyképességben kulcsszerepet játszanak a bérek és juttatások”. A munkavállalók Magyarország 8. legjobb munkahelyének választották a JYSK-öt, amelynek 96 hazai áruháza van, ahol ezernél is több embert foglalkoztatnak.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.