Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

The Last of Us: ezért vágta meg Ellie az egyik fertőzöttet, mielőtt megölte volna

A sorozatban Ellie-t alakító Bella Ramsey árulta el, hogy karaktere miért nem ölte meg azonnal a fertőzöttet a harmadik epizódban.

Fotó: YouTube
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha már véget ért az HBO The Last of Us sorozatának első évada, már javában készül a második, így van időnk visszatekinteni az első évad érdekes momentumaira: az egyik ilyen jelenet a harmadik epizódban történt, amikor is Ellie először megvágta a fertőzöttet, mielőtt még megölte volna.

Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy miért volt erre szükség, most pedig az Ellie-t alakító Bella Ramsey hozta el a választ. A kérdéses pillanat az első évad harmadik részében történt, amikor Ellie és Joel épp úton van, hogy találkozzanak Billel és Frankkel. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az úton megállnak egy elhagyatott kisboltnál, hogy ellátmányt keressenek, ám Ellie ügyesen elslisszol Joel mellett, és leugrik a bolt pincéjébe, ahol egy törmelék alatt rekedt fertőzöttet fedez fel. Ellie odalép a fertőzötthöz, megfigyeli, majd megvágja a fejét, és azt nézi, ahogy fekete vér szivárog a sebből.

Végül megöli a fertőzöttet, ám sok nézőben felmerült a kérdés, hogy mi volt a terv a vágással. A Vanity Fairnek nyilatkozva Ramsey elmagyarázta, miért döntött úgy Ellie, hogy előbb megvágja, mielőtt még megölné. Ramsey úgy véli, ebben a jelenetben Ellie az egykor hozzá közel állókra gondolt:

„Azt hiszem, hogy ez, ahogy Ellie megvágja a fertőzöttet a késével, ebben a jelenetben olyanokra gondol, mint Riley és Tess: mintha te ölted volna meg Rileyt és Tesst, gondolhatta a fertőzött fickóról. Olyan, hogy, még ha nem is te voltál, mégis te voltál. Ez az első pillanata az igazi erőszaknak és a bosszúnak. Igen, ő (Ellie) egy kicsit gonosz abban a pillanatban, és ez nekem tetszik.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.