Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Mióta itt jártál:

Ten Hag Neymarról: „ha lesznek híreink, elmondjuk”

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem igazán volt közlékeny hangulatában a holland szakember.

Erik ten Hagot azokról a pletykákról faggatták, miszerint Neymar a nyáron aláírhat a Manchester Unitedhez. A L’Equipe már egyenesen azt állította, hogy az angolok tárgyalást kezdtek a PSG-vel, és Casemiro is megpróbálja meggyőzni honfitársát, hogy csatlakozzon a klubcsapatához. Mindenesetre a holland csak annyit reagált, hogyha „lesznek híreink, elmondjuk”.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Neymar még 2017-ben, világrekordot jelentő 222 millió eurórét cserébe igazolt a PSG-hez a Barcelonától – emlékeztet a 90min.com. Szerződéséből még két év van hátra, de nem valószínű, hogy kitölti azt a párizsiaknál.

A United két középcsatár szerződtetését fontolgatja a nyáron, közöttük szerepelhet Harry Kane és Lautaro Martinez is, a második valószínűleg egy ifjú titán lehet, a hírek szerint Rasmus Hojlund, Santiago Gimenez és Goncalo Ramos is a csapat radarján szerepel.

Ha a Neymar – Manchester United transzfer mégsem jönne össze, a brazil vélhetőleg így is Angliában köt ki, és arra is elég nagy esély lehet, hogy a Newcastle United lesz majd számára a következő állomás.

Ha van Premier League csapat, aki hajlandó lehet kifizetni nagyobb összeget egy a sérülése előtt sem csúcsformában lévő sztárért, az az arab tulajdonosi körbe kerülő Newcastle lehet, amely a következő szezonban a Bajnokok Ligájában is érdekelt lesz.