Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Ten Hag kiállt Casemiro mellett, aki az edző szerint is átlépett egy határt

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Botrányos jelenetek zajlottak le a Manchester United szombati bajnokiján.

Otthonában, az Old Traffordon fogadta a Crystal Palace csapatát a Manchester United. A hazaiak a 62. percben már két góllal vezettek, a biztos előny tudatában pedig már simának tűnt a meccs. Egészen a 70. percig.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Ekkor azonban összeakaszkodtak a csapatok, aminek az lett a vége, hogy Casemiro elkapta Hughes nyakát, ami miatt a brazilt kiállították, a találkozót követően pedig az is kiderült, hogy hárommeccses eltiltás vár rá.

A buta és felesleges megmozdulást követően a United edzője mégis dicsérte csapatát, annak ellenére is, hogy nagyon jól tudja, Casemiro kakaskodása még sok fejfájást okozhat neki a következő fordulókban.

Úgy vélte, hogy Ayew nagy kockázatot vállalt a szabálytalansággal, szerencse, hogy Antony nem sérült meg. A holland szerint a Crystal Palace játékosát is ki kellett volna állítani – írta az ESPN.

Ráadásul a felvételeken az is látszik, hogy Ayew is elkapta Fred nyakát, így azért van némi igazság ten Hag logikájában. Mindenesetre azt a United edzője is elismerte, hogy Casemiro átlépett egy határt.