Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

További Hírek

Szlávik János egyértelművé tette, fontos a három oltás felvétele, ugyanakkor nem az a megoldás a koronavírussal szemben, hogy négyhavonta újra és újraoltatjuk magunkat.

A koronavírus továbbra sem engedte el az emberiséget, így Magyarországot sem, az elmúlt időszakban látható volt, hogy a nyári időszakban is fertőz a vírus.

Ugyanakkor arról nincs szó, hogy sokan kerülnének kórházba az új fertőzöttek közül.

Szlávik János a hétfő reggeli interjújában a majomhimlőről is tett említést, ami kapcsán azt mondta, ez egy enyhe betegség, és noha Magyarországon is regisztráltak eseteket, nem kell tőle tartaniuk az embereknek.

Szlávik János hétfő reggel a TV2 reggeli műsorában beszélt a koronavírus új variánsának terjedéséről, mely a jelek szerint a nyári időszakban is képes fertőzni.

Újabb vírus jelent meg, amivel lehet borzolni az emberek idegeit, azonban az infektológus főorvos aggódik, lehet, hogy nem behurcolt betegségről van szó.

Szlávik János szerint egyre enyhébb megbetegedést okoz a koronavírus, mely nemrég még sakkban tartotta a világot.

Szlávik János jó hírekkel szolgált hétfőn, miközben a vírus egyik pillanatról a másikra háttérbe került az orosz-ukrán háború miatt.

Minden jel arra kezd mutatni, hogy túl vagyunk az ötödik hullám csúcsán, és ezt követően talán csak kisebb hullámok várhatnak ránk.

Szlávik János arra számít, hogy egy nyugalmasabb időszak állhat előttünk, ám a vírus a nagy melegben is képes terjedni.