Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

További Hírek

Mióta Putyin bejelentette a részleges mozgósítást, az oroszok körében vegyes érzelmek kavarognak: sokan félnek, egyesek azonban előkapták hazafi énjüket.

Nevetség tárgyává vált a Twitteren Kína külügyi szóvivője, aki azt próbálta demonstrálni, hogy olyan sok kínai étterem van Tajvanon, hogy ez is csak azt bizonyítja, hogy Kínához tartozik – a felhasználók azonban darabokra szedték.

A világ minden tájáról folyamatosan érkeznek a reakciók a volt japán miniszterelnök halálhírére, a legtöbb vezető pedig megdöbbenésének adott hangot, míg sokan felidézték a volt miniszterelnökkel közös találkozóikat.

Finnország és Svédország NATO-csatlakozási kérelme egészen új fordulatot hoz a térség életébe, több ország pedig már reagált is a bejelentésekre.

Több vezető is reagált a tragikus és kegyetlen orosz csapásra, melynek következtében legalább 30 ember életét vesztette.

Enyhén szólva sem nyerte el a közönség tetszését a Jared Leto főszereplésével készült Morbius, a nézők első reakciói pedig mindent elárulnak.