Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Nagyot ugrott az új androidos csúcsprocesszor teljesítménye, de az Apple-t így sem éri utol

A Qualcomm legújabb csúcskategóriás chipkészlete, a Snapdragon 8 Gen 4 jelentős teljesítménynövekedést ígér, bár kérdéses, hogy felülmúlja-e az Apple A18 Pro chipjét.

További Hírek

A Qualcomm a legújabb pletykák szerint bő egy hónap múlva jelentheti be az újgenerációs lapkakészletet.

A Qualcomm jelenleg elérhető legerősebb chipjének továbbfejlesztett változatát állítólag a TSMC üzemeiben tervezik legyártani.

Szerdán lehullott a lepel a Qualcomm legújabb, Sandpragon 8cx Gen 3 névre keresztelt chipjéről, amit a csúcskategóriás ARM-alapú laptopokba szán a vállalat.

A Qualcomm bejelentette, hogy a november 30-án esedékes Snapdragon Tech Summit keretében mutatják be az újgenerációs lapkakészletet, amelynek elnevezésén is változtatni fognak.

Kiderült, hogy a Qualcomm legújabb lapkakészlete, az SM7325 kódnévvel ellátott chip 6 nanométeres gyártási technológiával fog készülni, ami azt jelenti, hogy jelentős teljesítménybeli előrelépésre számíthatunk a jövőbeni okostelefonok esetében.

A Check Point Research biztonsági vállalat nemrég bejelentette, hogy a Qualcomm Mobile Station Modemét egy rés kijátszásával rá lehet venni arra, hogy felvegye a telefonhívásokat és a kimenő SMS-eket.

Problémát okozhat a Qualcommnak a Samsung ellátása.

A Qualcomm nemrég hivatalossá tette 2021-es lapkakészleteinek listáját, melyen előkelő helyen szerepelt a Snapdragon 888 chip, amelyet a cég saját zászlóshajójaként jelölt meg.

Bár a január 20-án tartandó beiktatási ceremónia várhatóan lényegesen kisebb létszámmal lesz megrendezve a koronavírus-járvány miatt, a leendő Biden-kormány máris komoly adományokat kapott a techóriásoktól.