Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

További Hírek

Justin Tkatchenko pápua új-guineai külügyminiszter pénteken jelentette be, hogy miután ilyen nagy vita kerekedett a III. Károly király koronázására történő utazása költségei miatt, lemond tisztségéről.

A rendőrség jelenleg is tárgyal a túszejtőkkel, akik napok óta tartanak fogva embereket Pápua Új-Guineában.

A professzort három másik kutatójával együtt ejtették túszul, akik a térségben folytattak kutatásokat.

Még nem tudni, hogy vannak-e áldozatok, ahogy azt sem, hogy milyen anyagi kár keletkezett. 

Kissé unortodox formája ez egy kérésnek, ám valahol érthető, hiszen az ország újságírói rendre hívogatják és SMS-ekkel bombázzák a miniszterelnököt.

A világ egyes régióit pokoli járványhelyzet sújtja, legtöbb esetben a delta variáns terjedése és az alacsony átoltottság miatt.

Pápua Új-Guinea partjainál, 400 kilométerre útjuk kiindulópontjától mentettek ki a vízből két, a Salamon-szigetekről elinduló férfit, akik 29 napot töltöttek el a tengeren, miután leállt GPS-ük.

Brutális nőellenes erőszakról számoltak be Pápua Új-Guineában, ahol egyre többször vádolnak meg azzal helyi nőket, hogy boszorkányok.

Miss Pápua Új-Guineát megfosztották a koronájától azután, hogy közzétett egy videót a TikTokon, amin éppen twerkel (vagyis a fenekét rázva táncol) - a kritikus hangok szerint az incidens ékes példája az országban mélyen gyökerező nőgyűlöletnek.