Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

További Hírek

A szakértő szerint az adatok arra utalnak, hogy bár a fertőzés velünk van, mégsem terjed robbanásszerűen.

A szakértő hangsúlyozta, a növekvő esetszámok ellenére sincs szükség arra, hogy általános korlátozó intézkedéseket kelljen bevezetni.

Kiadták a legfrissebb vírusadatokat, benne az aktuális számokkal, mivel a vírushelyzet miatt egy ideje már nem napi szinten közölnek statisztikákat.

Rusvai Miklós vírusszakértő megosztotta, mit érdemes tudni a koronavírussal való újrafertőződésről.

Kiadták az elmúlt hét koronavírus-adatait, benne a kórházi és oltási számokkal, illetve azokkal, akiknek feladta a harcot a szervezete.

Az Omicron két új változata okozza a Covid-19 világjárvány újabb hullámát Dél-Afrikában, noha a variánsok fertőzőképességét még nem sikerült meghatározni.

Müller Cecília nagyon jó hírekkel szolgált csütörtök reggel, megerősítvén, hogy szabad nyarunk lehet idén, melynek ideje alatt a fesztiválszezon is visszatérhet.

Megjelentek a legfrissebb vírusadatok, benne az új statisztikákkal az elmúlt napokról, köztük a kórházban lévőkkel, és azokkal, akik lélegeztetőgépen vannak a súlyos állapotuk miatt.

Kiadták a legfrissebb vírusadatokat, benne a kórházi számokkal, így azt is láthatjuk, hogy hányan szorulnak gépi lélegeztetésre a súlyos állapotuk miatt.

Röviddel ezelőtt ismertették az elmúlt 24 óra vírusadatait, benne a legfrissebb statisztikai mutatókkal, amik bizonyítják, hogy továbbra is óvatosnak kell lennünk, mert a vírus jelen van.