Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

További Hírek

A koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban szkeptikusok egyik legfontosabb aggálya az, hogy milyen mellékhatásokkal jár a vakcina beadatása. Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa az eddigi tapasztalatokra hivatkozva oszlatja el a tévhiteket.

Világszerte rengetegen várják már a koronavírus elleni vakcinák érkezését, az előzetes felmérések alapján az országok lakosságának többsége támogatja az oltást, egy friss nemzetközi közvélemény-kutatás alapján azonban kiderült, sokkal jobban bízunk a német vagy amerikai, mint a kínai és az orosz vakcinákban.

Dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház főorvosa a koronavírus oltásának fontosságáról beszélt a TV2 reggeli műsorában a Mokka vendégeként.

Az oltásellenesek többnyire a fiatalabb korosztályból származnak, akik nagyon jól tudják, hogy ők azért olyan nagyon nagy veszélynek nincsenek kitéve

Egy új jelentés szerint a brazil lakosság egyre inkább hajlik az elnök, Jair Bolsonaro véleménye felé, a brazil elnök ugyanis igen komoly oltásszkeptikus hírében áll.