Laboratóriumban növesztett tigris steakkel rukkolt elő egy startup

Szibériai tigris, leopárd, fekete párduc, bengáli tigris és zebra is a menüre kerülhet, természetesen kizárólag mesterséges úton előállított módszerekkel.

Egy egészen kivételes és fontos labort semmisíthettek meg az oroszok Csernobil területén

Az orosz erők kifosztottak és megsemmisítettek egy labort a csernobili atomerőmű területén, ami újabb aggodalomra adhat okot.

Vezető tudósok gondolják, hogy a COVID laborból szökött ki, de gyorsan elnyomták hangjukat

Frissen nyilvánosságra hozott email-váltások igazolják, hogy vezető brit és amerikai tudósok is egyetértettek abban, hogy a SARS-CoV-2 laboratóriumból szökhetett ki.

Denevér-vakcinának szánták, koronavírus-járvány lett belőle? Érdekes új dokumentumok láttak napvilágot

Veszélyes kísérletek finanszírozásáról dönthetett az Egyesült Államok ünnepelt járványszakértője, Dr. Anthony Fauci, amely potenciálisan a koronavírus-járványt szakította a nyakunkba.

Tanulmány: kockázatos vírusokat fejlesztenek amerikai és európai laborokban

Egy frissen nyilvánosságra hozott tanulmány szerint tudósok rendkívül „kockázatos”, önálló terjedésre képes vírusokat fejlesztenek Európában és az Egyesült Államokban.

További Hírek

„Himlő” címkével ellátott fiolákat találtak egy laboratóriumban

Vizsgálatot indított az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) egy aggasztó felfedezés után.

Koronavírus – USA már hivatalosan is a laboratóriumi eredetet vizsgálja, Kína nem örül

Az amerikai hírszerzés szerint Kína hozzájárulása nélkül lehetetlen feladat megoldani a koronavírus eredetének problematikáját, míg Peking szerint Washington bűnbakot keres.

WHO-szakértő: négy teória van a járvány eredetére jelenleg

Dr. Peter Ben Embarek, a WHO vuhani kutatócsapatának vezetője négy teóriát vázolt fel, amelyet vizsgálni kellene az új ismeretek tekintetében.

Egy költöző laboratórium miatt törhetett ki a koronavírus-járvány?

Továbbra sem tudjuk pontosan, hogyan tört ki az immáron bő másfél éve pusztító koronavírus-járvány, a WHO egyik szakértője viszont egy érdekes információt osztott meg.

Már a WHO szakembere is elismeri, hogy laborszökevény lehet a koronavírus

A SARS-CoV-2 kapcsán még mindig a legfontosabb, ám mai napig tisztázatlan kérdés, hogy ki lehet az úgynevezett zéró páciens, aki először fertőződött meg a denevérekben kialakult kórokozóval.

Újabb jelentés állítja, hogy a koronavírus laborból szökött ki

Egy, a republikánus szenátorok által készített jelentés szerint minden jel arra, hogy valóban laborszökevény a SARS-CoV-2 vírus és nem sok esély van rá, hogy a vuhani húspiacon tört ki a járvány.

Halálos agyevő kórokozó szökött ki egy francia laboratóriumból

Egy francia kutatóintézet nemrég lefolytatott nyomozásából kiderült, hogy egy, már visszavonult laboratóriumi dolgozó munkája közben fertőződhetett meg a veszélyes kórokozóval.

Kinyitott a világ első laboratóriumban növesztett húsokat gyártó üzeme

Az izraeli Future Meat célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a jelenleg borsos árakon kapható mesterséges hústermékeket.

Évekkel ezelőtt is tárolt a világjárványt okozó koronavírushoz hasonlóakat a Vuhani Virológiai Intézet

Egy 2017-es cikk szerint már akkor megvolt "minden összetevője" egy újabb SARS-alapú járványnak a Vuhani Virológiai Intézetben.

Peking az iraki háborúval példálózva „vágott vissza” a nyugatnak

Az elmúlt hetek során szárnyra kapott ismét az a teória, hogy a SARS-CoV-2 vírus valójában laborszökevény és nem természetes módon alakult ki.