Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

További Hírek

A Microsoft frissítette az Xbox ingyenes Games with Gold választékát, így az előfizetők egy új címet húzhatnak be díjmentesen.

A Sony megerősítette, a PS Plus Extra előfizetői nem kevesebb, mint 17 játékkal játszhatnak decemberben, sőt, január elején hozzácsapnak még egy címet.

A hosszú hétvégére a TV2 Csoport kábelcsatornái is felkészültek, a kínálatban pedig garantáltan mindenki megtalálja majd kedvenc filmes műfajait.

A megújult, kibővített kínálatnak köszönhetően mostantól akár műszaki cikkeket is lehet rendelni.

Az ingatlan.com legfrissebb elemzésében a lakáspiac aktuális helyzetét vette górcső alá, adataik szerint pedig a kínálat növekszik, míg a kereslet csökkenőben.

Az elmúlt napokban szinte felrobbant a közösségi média, amiért az HBO Max kínálatából előzetes értesítés nélkül eltávolították A besúgó című magyar gyártású sorozatot.

Egy szűkszavú közleményben osztották meg, hogy nem átmeneti megoldásról van szó, hanem egy jóval komolyan döntés áll a változás hátterében.

Az elmúlt hónapok adatai alapján jelentősen megugrott a fővárosi ingatlanpiac, a fővárosi értékesítők elmondása szerint a belvárosban továbbra is csekély mennyiségű lakás cserél gazdát, mint a járvány előtti időszakban, és az Airbnb hiánya is érezhető Budapesten.

Rövidesen rá sem fogunk ismerni a Tesco kínálatára, a vállalat ugyanis elhatározta, hogy ezentúl sokkal nagyobb figyelmet fordít az egészséges élelmiszerekre.