Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Fotó: Disney+
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Megérkezett a Disney+ áprilisi újdonságainak listája, amiket nem érdemes kihagyni!

A Disney+ folyamatosan bővíti kínálatát, most pedig kiderült, milyen újdonságok érkeznek a streamingszolgálatóra áprilisban.

Április 5-én debütál a Disney+ saját gyártású sorozata, a The Good Mothers:

Az igaz történeten alapuló The Good Mothers (The Good Mothers) című sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a ‘Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

Szintén április 5-én landol a Will Trent saját gyártású sorozat újabb része:

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében.

Április 7-én a szintén saját gyártású Apró gyönyörű dolgaink című sorozat érkezik:

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra… pedig talán pont erre termett.

Április 19-én az Így jártam apátokkal című sorozat 2. évada debütál 11 új epizóddal:

A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepíti a nézőket a 2. évaddal a jelenbe. Kövesd végig, ahogy Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

Egy igaz történeten alapuló sorozat, a Sam – Egy szász landol a Disney+-on április 26-án, és remek hír, hogy kapásból minden rész elérhető lesz:

A Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam” Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben.

A hónap új megjelenéseinek sorát április 28-án a kizárólag a Disney+ kínálatában elérhető Pán Péter és Wendy zárja majd:

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.