Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

További Hírek

A csütörtökön megjelent jogszabály értelmében a társasházaknak és lakásszövetkezeteknek augusztus 15-ig kell nyilatkozatot tenniük az albetétek számáról, hogy augusztus elsejétől a kedvezményes rezsit fizessék.

Az úgynevezett önálló kiegyenlítő menedzsment bevezetésével lehetőség nyílik a KÁT-mérlegkörön kívüli piaci szereplőkkel történő energiakereskedelemre.

Írországban bevezetésre kerül az alkoholos italokra vonatkozó árminimum, habár a kereskedők ennek nem igazán örülnek.

Az ötlet valóban hiánypótló, a magyar élelmiszerláncok azonban egyáltalán nem örülnek.

A korábban belengetett szabály már érvényben van, melynek értelmében biztonsági okokra hivatkozva mostantól újabb adatszolgáltatásra kötelezik a szállásadókat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszeren keresztül.

Megújul a csődjog Magyarország, amelyről a DLA Piper nemzetkozi irodahálózat adott ki tájékoztató közleményt, minden fontos részletről.

Az Egyesült Államokban tavaly szeptemberben elfogadott törvény szerint a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézmények kötelesek tekintettel lenni a fegyencek nemi identitására, és ennek megfelelően kell őket elhelyezniük a börtönökben.

Friss jelentések szerint az idősotthonokba látogatók belépési tilalma hamarosan törvényi keretek között lesz szabályozva az Egyesült Királyságban, így a jövőben minden közeli rokon törvényesen látogathatja majd idős hozzátartózóját az otthonokban.

Változások várhatóak a következő évtől a kötelező jótállás szabályai Magyarországon, amiről az ITM adott tájékoztatást.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke szerdán jelentette be a kormány legújabb intézkedéseit a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében, melynek a részletszabályait a mai nap során hozták nyilvánosságra