Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

További Hírek

A drasztikus egyedszámcsökkenésre 2021-ben figyeltek fel, miután 2020-ban elmaradtak a populációvizsgálatok a koronavírus miatt.

Számos országban idén mérték a legmelegebb szeptembert.

Meglepő tendencia rajzolódik ki az óceánokban a globális felmelegedés hatására.

Úgy tűnik, míg az emberek és az állatok többsége számára veszélyes a globális felmelegedés, a kígyók nem is lehetnének ennél boldogabbak.

Egy friss tanulmány szerint a szélsőséges esőzések esélye a magasabban fekvő területeken 15 százalékkal növekszik minden egyes Celsius-fokkal, ahogy a világ felmelegszik.

Pekingben is egyre súlyosabbak a hőhullámok, az aktivisták pedig abban reménykednek, hogy ezzel végre sikerül felnyitni a világ szemét, hogy mindenki megértse, a globális felmelegedés nagyon is valós probléma.

Az időben nem észlelt turbulencia miatti rázkódás az anyagi károkon felül az utasok sérüléséhez is vezethet, ezért az előrejelző és érzékelő rendszerek fejlesztésére van szükség.

Szakértők figyelmeztettek, félő, hogy a globális felmelegedés nyomán az idei lesz a valaha volt legmelegebb év.

Egy friss tanulmány lesújtó képet fest a jövőről: a kutatók szerint a 2030-as években eljöhet az első olyan nyár, amikor jóformán az Északi-sarkvidék tengeri jegének egésze elolvad.

A legfrissebb adatok szerint a feljegyzések kezdete óta nem regisztráltak ilyen magas hőmérsékletet az óceánok és a tengerek esetében.