Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

További Hírek

Közel 1200 rendőr fogja biztosítani az FA-kupa döntőjét, hogy minden zökkenőmentesen menjen a helyszínen.

Noha Kínában az egész világon példátlanul szigorú járványügyi korlátozások voltak érvényben, ezeket megszüntették, most azonban egy újabb, komoly járványhullámra készülnek a hatóságok.

Varga Zsolt 24 fős kerettel készül a világbajnokságra.

Ezen változtatna most az Európai Bizottság, ajánlást tettek az EU tagországainak.

Dél-Korea miniszterelnöke úgy látja, hogy Észak-Korea készen áll arra, hogy teszteljen egy nukleáris fegyvert, kiemelve, hogy "valószínűleg meg is fogja tenni".

A német kancellár kedden figyelmeztetett, Németországnak fel kell készülnie arra az eshetőségre, hogy az orosz-ukrán háború tovább eszkalálódik.

A litván nemzetvédelmi minisztérium politikai igazgatója szerint magas az ukrajnai háború eszkalációjának kockázata, ezért „mindig készen kell állniuk”.

Egy magas rangú tisztviselő szerint Kína ugyanezt teszi, hiszen az invázió tapasztalatai alapján fejleszt ki stratégiákat a szigetországgal szembeni fellépéshez.

Komolyan veszik azt a veszélyt, hogy a szomszédban dúló háborúban megsérülhet az ország valamelyik atomerőműve, amely által radioaktív szennyezés érhetné a lengyel területeket.

A magyar úszóklasszis elfáradt, és nem jutott be 400 méter vegyesen a döntőbe, most pedig azt mondja, ennél jobban szeretne felkészülni a következő megmérettetésre.