Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

További Hírek

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere szerint a Liverpool ellenfelével, Jürgen Kloppal való rivalizálása "jobb menedzserré" tette őt.

A koronavírus járvány az élet minden területét átalakította, többek között a divatipart is. A nagy változások kora elérkezett, a divatházak egyre jobban megkérdőjelezik a kifutók szükségességét, a divat évszakokhoz igazítását, ehelyett a nagy részük már önálló időtervvel, a közösségi média segítségével dolgozik.

A Magyar Nemzeti Bank elnöke szerint Magyarország felzárkózásának mintáit már nem a Nyugaton, hanem Kelet-Ázsiában és a Közel-Keleten kell keresni.

A Jyväskyläi Egyetem kutatói megosztották, hogy a koronavírus-járvány által kiváltott küzdelmek miként vezethetnek minket közös környezetünk méltányos használata és a fenntarthatóság felé.

Egy friss kutatás szerint a bőr alá ültethető arany nanorészecskék színváltozása az emberi testben található anyagok koncentrációjának változását bizonyítja, mely hatalmas segítséget nyújthat a jövőbeli orvoslásban.