Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Rácz-Gyuricza Dóri az anyaságról: mindenben megváltoztatott

Mint mondta, anyának lenni rengeteg változással jár, de az ő szemében ez „level up”.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri nemrég több követője kérdését is megválaszolta Instagram-sztoriban, amelyek többsége az anyaságra és az utazásra vonatkozott, de az egyik rajongó arra is kíváncsi volt, beszél-e valamilyen idegen nyelven a fiatal édesanya. Utóbbi kapcsán elárulta, angolul és portugálul is beszél, s eddig összesen 17 országban járt.

Köztük Franciaországban, Olaszországban, Görögországban, Ausztriában, Brazíliában, Cipruson és a Maldív-szigeteken, amelyek közül az utóbbi volt a kedvence. De Bora Borára és Szingapúrba is nagyon szeretne eljutni, ám ehhez kislánya, Kamilla még túl kicsi, így minden bizonnyal csak később tudja majd ezeket kipipálni a bakancslistáján. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Dóri azt is bevallotta, hogy türelmes, kitartó, szorgalmas, őszinte és pozitív embernek tartja magát, aki számára fontos az, hogy jól teljesítsen, rend és tisztaság legyen körülötte, illetve érezze azt, hogy kézben tartja a dolgokat, ő irányítja a sorsát. Míg az anyaság kapcsán elárulta, hogy az mindenben megváltoztatta.

„Az elején erre nehéz volt nekem is és a férjemnek is rájönni, hogy ez nem csak amiatt lesz más, mert már van egy baba az életünkben. Sőt, ahogy néhány barátomon észrevettem, nekik is új a helyzet” – fogalmazott. Egyúttal kiemelte, úgy érzi, mióta megszületett a gyermeke, csak a javára változott, sokat fejlődött.

„De kijelenthetem, a javamra változtam, anyának lenni rengeteg változással jár, de az én szememben ez level up. Megváltoztak a prioritásaim, a hobbijaim, az ami kikapcsol, az ami feltölt, a testem, a lelkem, a felelősségérzetem, a strapabírásom” – magyarázta Rácz Jenő felesége. Megjegyezte, a három évvel ezelőtti önmagára is büszke volt, ám szerinte azóta még többet fejlődött.