Clouds
21 Budapest
Dollár
368,07 Ft
Euró
394,70 Ft
Font
451,93 Ft
Bitcoin
28,134 $

Mióta itt jártál:

A karakter megalkotója elismerően nyilatkozott az új Hellboy-film forgatókönyvéről

Mike Mignola áldását adta az új Hellboy-film forgatókönyvére, és azt mondta, az új verzió megfelel majd a rajongók elvárásainak.

Belgium meglépte: a második uniós ország, mely elismeri a buddhizmust

A szövetségi kormány pénteken hagyja jóvá azt a törvénytervezetet, mely hivatalosan is megnyitja az utat a finanszírozás, a hivatalos küldöttek és az iskolai osztályok terén.

Spielberg szerint a Top Gun: Maverick megmentette Hollywoodot – reagált a rendező

Steven Spielberg kijelentette, hogy szerinte a Top Gun: Maverick megmentette Hollywoodot. Most a film rendezője is reagált a nem mindennapi elismerésre.

Komoly elismerésben részesült az Országos Mentőszolgálat egyik mentőápolója

Mányi Tamás példamutató munkájával és teljesítményével elnyerte a mentők “Iránytű Díját”.

Újabb elismerés: a PTE a világ 21. legzöldebb egyeteme

Az egyetem már évek óta egyre jobb helyezést ér el, Magyarországon pedig az első helyen végzett a legzöldebb egyetemek versenyében.

További Hírek

Újabb elismerés: harmadszor választották meg Európa legjobbjának az Advent Bazilikát

Ha az nem lenne elég, hogy a budapesti Advent Bazilika már harmadjára nyeri el Európa legjobb karácsonyi vására címet, idén még rekordot is döntött: minden idők legtöbb szavazatával nyert a rendezvény.

Szergej Lavrov: Moszkvát nem érdekli, hogy a Nyugat elismeri-e a négy új orosz régiót

A tisztviselő szerint a nemzetközi jog szempontjából mindenkinek jobb, ha felelősséget vállal, illetve szembenéz ezzel a „nyilvánvaló és objektív valósággal”.

Már öt ország elismerte Oroszországon kívül Donyeck és Luhanszk függetlenségét

A Kreml legszorosabb szövetségesei követték Vlagyimir Putyin döntését és elismerték a két szakadár terület függetlenségét.

Orosz elemzők: kétséges, hogy Oroszország el fogja ismerni a kelet-ukrajnai "népköztársaságokat"

Orosz elemzők aggodalmuknak adtak hangot annak kapcsán, hogy elismerésre kerülhetnek az önhatalmúlag kikiáltott kelet-ukrajnai "népköztársaságok".

Az IKEA 110 millió eurót oszt ki dolgozói között a járvány alatti kitartásukért

Az olasz IKEA bejelentette, hogy a több mint 7 ezer dolgozója között mintegy 4,3 millió eurót oszt ki a járvány idején tanúsított elkötelezettségükért.

Karikó Katalin felkerült a Time 100 legbefolyásosabb emberének listájára

Karikó Katalin biokémikus, az SZTE díszdoktora is bekerült a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberéről összeállított listájára, ahol először szerepel.

Karikó Katalin és a BioNTech vezetői elnyerték az egyik legrangosabb német tudományos díjat

Karikó Katalin és a világhírű magyar tudóst alkalmazó német biotechnológiai cég, a BioNTech alapító-igazgatói kapják 2022-ben az egyik legrangosabb német tudományos elismerést, a Paul Ehrlich- és Ludwig Darmstaedter-díjat - közölte kedden a díjról döntő Paul Ehrlich Alapítvány kuratóriuma.

Merkel szerint Kínának kölcsönösen el kell ismernie a vakcinákat a WHO-n keresztül

Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben a 6. német-kínai kormánykonzultáció előtt szólalt fel, s úgy fogalmazott: Németországnak és Kínának az Egészségügyi Világszervezet (WHO) révén kölcsönösen el kell ismernie az új típusú koronavírus ellen használt oltóanyagokat.

Kitüntetésben részesült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A szíriai háború alatt végzett töretlen és hiánypótló segélymunkájuk elismeréseként kitüntették a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársait a Szíriában található Homsz városában.

Történelmi ítélet Japánban: a kormány alkotmányellenes módon nem ismeri el az azonos neműek házasságát

Egy japán bíróság szerdán, az ország történelmében először döntött úgy, hogy az a kormány, amely nem ismeri el az azonos neműek házasságát, alkotmányellenes, mivel sérti az egyenlőséghez való jogot.