Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

Az elégtelen mértékű beporzás a termések mennyiségét is csökkenti, amelynek hatására egyre kevesebb ember, egyre kisebb mennyiségben fér hozzá egyes élelmiszerekhez.

A válaszadók elsősorban a gyümölcsökhöz, a zöldségekhez és a húsételekhez ragaszkodnak, így más élelmiszerekről sokkal hamarabb mondanának le, ha arra kerülne sor.

A megkérdezettek válaszai alapján az is nyilvánvalóvá vált, hogy sokakat foglalkoztatja az egészséges táplálkozás, illetve a súlycsökkentő diéta.

Ugyanakkor a válaszadók egy része az egészséges táplálkozásról sem mondana le, míg másoknak az élelmiszerpazarlás miatt fáj a feje.

A világjárvány hatására egyre jobban odafigyelünk az immunrendszerünk megfelelő működésére, szervezetünk természetes védekezőképességét azonban a legjobban úgy tudjuk támogatni, ha mindig egészségesen táplálkozunk, nem csak kampányszerűen juttatjuk hozzá a szükséges tápanyagokhoz, vitaminokhoz, nyomelemekhez.

Havi 6.5 millió forinttal támogatja a Heim Pál Gyermekkórház kis pácienseinek egészséges étkezését és felépülését a Lidl.

Miután a Metro vásárlói egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészséges élelmiszerek beszerzésére, a vállalat egy új megoldás mellett döntött, s bevezetik a "nyolcpolcos" megoldást.

Az üzletlánc döntése alapján egy változást eszközölnek a korszerűsítés jegyében, így a továbbiakban már nem Penny Market, hanem Penny. lesz az üzletek neve (tehát a "Market" helyére egy pont kerül).

A koronavírus-járvány kezdete óta talán mindannyian úgy érezhetjük, hogy évtizedeket öregedtünk, pedig még "csak" több mint egy éve küzdünk a koronavírus ellen. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés, hogy milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot az öregedés ellen, hiszen a karantén ideje alatt, vagy éppen a home office közben igen nagy eséllyel dönthettünk úgy, hogy elhalasztjuk a napi tervezett testmozgást, mondván, "majd holnap".