Dollár
390,77 Ft
Euró
399,10 Ft
Font
472,36 Ft
Bitcoin
22,946 $

Pillanatokkal azelőtt ébredt fel a kómából a tinédzser, hogy lekapcsolták volna a gépről

A fiatal fiú csodával határos módon, karácsony estéjén ébredt fel a kómából, pillanatokkal azelőtt, hogy lekapcsolták volna a létfenntartó rendszerről.

Egy kamionnal ütközött a nő, mely autóját maga alá gyűrte, ő pedig csodával határos módon túlélte (képek)

Egészen megdöbbentő esetről számoltak be Washington államban: egy nő horrorbalesetet szenvedett, miután autója egy kamionnal ütközött, mely maga alá temette autóját.

Elaludt egy sofőr az M4-esen, szerencsére nem lett belőle baleset (videóval)

Egy sofőr elaludt vezetés közben az M4-es autópálya 49-es kilométerszelvényénél, az esetről pedig videó is készült, melyen tisztán látszik, ahogy a sofőr az úttest jobb szélére húzódik, majd merőlegesen átrántja a kormányt a kétszer kétsávos útra.

Csodával határos módon élt túl öt emeletnyi zuhanást egy hároméves kisgyermek

Öt emeletet zuhant egy New York-i gyermek, az esést azonban csodával határos módon egy combcsonttöréssel megúszta.

További Hírek

Egy 32 éves koronavírusos anyuka kómában adott életet gyermekének

Egy 32 éves nő 32 hetes terhes volt, mikor elkapta a fertőzést, állapota azonban gyorsan súlyosbodott, így kórházba került, majd kómában életet adott gyermekének.

Először találkozott háromhónapos gyermekével a koronavírus miatti kómából felébredő anya

Közel három hónappal azután, hogy Kelsey Townsend életet adott negyedik gyermekének, a 32 éves wisconsini nő végre személyesen is láthatta őt.

Egy koraszülött csecsemő legyőzte a koronavírust, sőt még egy vérmérgezést is

Egy brit gyermek koraszülöttként jött a világra, ugyanis 15 héttel korábban született, így nagy esély volt arra, hogy nem lesz elég erős ahhoz, hogy megélje legalább tervezett születésének napját.

Csodálatos történet egy koronavírusos kismamáról és gyermekéről

Bedő Napsugár születésének története esetében nem túlzás a "csoda" szót használni: édesanyja, Szilvi koronavírusa miatt a tervezettnél egy hónappal kellett elindítani a szülést. Az orvosok 10% esélyt adtak az anya túlélésére, de ma már jobban van.