Dollár
385,51 Ft
Euró
393,14 Ft
Font
467,26 Ft
Bitcoin
24,107 $

Orosz Nemzeti Gárda: bizonyíték van rá, hogy az EBESZ együttműködött az ukrán hírszerzéssel

A dokumentumokat átadták az illetékes hatóságoknak, a feltárt tények pedig olyan tevékenységekre mutatnak rá, amelyek „teljes mértékben túllépik a hivatalos határokat és a deklarált célokat”.

Tömegsírba temettek el élve egy ukrán férfit az orosz katonák

A nemrégiben tett beszámoló újabb bizonyítékként szolgálhat az orosz erők által állítólagosan elkövetett háborús bűncselekményekre.

„Háborús bűnök bizonyítékainak archiválására” kérték a közösségi médiás oldalakat

Az érintett tartalmak az állítólagos orosz háborús bűnök kivizsgálásnak ügyében nyújthatnak segítséget az illetékes hatóságoknak.

Amerikai tisztviselő: az USA-nak "egyértelmű bizonyítékai" vannak, az orosz erők szándékosan támadták a polgári infrastruktúrát

Egy magas rangú amerikai védelmi tisztviselő kijelentette, az Egyesült Államoknak "egyértelmű bizonyítékai" vannak az orosz erők ellen.

ENSZ-szakértők: Az Iszlám Állam népirtást követett el a jazidik ellen

Az iraki atrocitásokat vizsgáló ENSZ-csoport vezetője hétfőn bejelentette, hogy "egyértelmű és meggyőző bizonyítékot" talált arra vonatkozóan, hogy az Iszlám Állam szélsőségesei 2014-ben népirtást követtek el a jazidi kisebbség ellen, és elmondta, hogy a militáns csoport sikeresen fejlesztett ki vegyi fegyvereket és használt mustárgázt a jazidik ellen.

További Hírek

Már az ókori Egyiptomban is létezett fogászat

A Ré-templom ajtónállójának, Osirmose múmiájának virtuális boncolása számos orvosi beavatkozást tárt fel a száj területén, amelyek valószínűleg még Osirmose életében történtek.

Az ENSZ bizonyítékot vár arról, hogy a dubaji hercegnő életben van

Az ENSZ Emberi Jogi Hivatala bizonyítékot kért az Egyesült Arab Emírségektől arra vonatkozóan, hogy Latifa hercegnő életben van – ám erről a mai napig nem kaptak visszajelzést.

Nem bizonyított, hogy az AstraZeneca vakcinája vérrögképződést okoz

A brit gyógyszerfelügyeleti hatóság (MHRA) csütörtöki közleménye szerint nincs olyan adat, amely megerősítené, hogy az Oxford/AstraZeneca által a koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyag okozta volna a Dániában is észlelt vérrögképződéseket.

Remek hír: a Pfizer oltóanyaga bizonyítottan 97 százalékos hatékonysággal bír

A Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinája a korábban véltnél is nagyobb védelmet nyújt a tüneti kezelésben, 97 százalékos hatékonysággal – derül ki a gyógyszergyártó csütörtökön közzétett valós bizonyítékaiból.