Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

További Hírek

Donald Trump voltamerikai elnök azon a véleményen van, hogy Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egyszerűen nem volt felkészülve a Hamász támadására.

Az izraeli miniszterelnök erőteljes háborús retorikát alkalmaz, most pedig egyenesen kijelentette, mindent bevetnek a Hamász ellen.

Az izraeli miniszterelnök ismét kórházba került, s bár korábban úgy nyilatkoztak orvosai, hogy nem lesz baj, most mégis pacemakert kapott.

Benjamin Netanjahu a legfrissebb hírek szerint kiszáradás miatt került kórházba, ám azóta kiengedték.

A miniszterelnök kijelentette, szerinte a két ország közötti diplomácia kudarcot vallott, s meggyőződése, hogy Irán továbbra is "nyíltan elkötelezett a holokauszt elpusztítása és megismétlése mellett".

Miközben megállás nélkül folytatódnak a tömeges tiltakozások Benjamin Netanjahu és kormánya ellen, kirúgták a védelmi minisztert, csakhogy ő nem hajlandó távozni.

Benjámín Netanjáhú, Izrael miniszterelnöke úgy döntött, megválik a védelmi miniszterétől, miután bírálta az igazságszolgáltatás tervezett átalakítását.

A demonstrálók kitartóan lengetik az ország kék-fehér zászlaját, miközben azt skandálják, hogy a kormány tervei szégyenletesek, s nem fogják hagyni a demokrácia lerombolását.

E lépéssel azonban csak tovább fokozódhat az erőszak: az izraeliek ugyanis ezentúl jóval könnyebben szerezhetnek be lőfegyvert.

A miniszterelnök azt állította, hogy a változtatásokra azért van szükség, mert így megfékezhetik az aktivista bírák túlkapásait, de az erre vonatkozó tervek sokakban keltettek aggodalmat.