Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

A szakértők megosztották örömüket azon új felfedezéssel kapcsolatban, hogy az instabil részecskék nem bomlanak le úgy, ahogy azt a standard modell sugallta.

Donald Trump felajánlotta az észak-koreai vezetőnek, Kim Dzsongunnak a két évvel ezelőtti vietnámi találkozójuk után, hogy szívesen hazadobja őt az Air Force One fedélzetén.

Mint ismertes, az iráni védelmi minisztérium péntek délután megerősítette, hogy megölték Moshen Fakhirazdeh atomtudóst, akit az iráni atomprogram egyik főemberének tartottak, Irán szerint egy terrortámadás keretében.

Kedden az orosz hadügyminisztérium bejelentette, hogy sikeresen elindította a hiperszonikus nukleáris töltetekkel kapcsolatos kísérletezéseit.

A legbaljósabb horrorfilmekben látni olyan jeleneteket, amelyeket az orosz Balakovo város lakói tapasztalhattak az elmúlt napok során, ugyanis az utcákat ellepték az égből lehulló madarak holttestei.

Az elmúlt hetekben észlelt radioaktív sugárzás hirtelen kiugrása bizonyíthatja, hogy a háttérben katonai kísérletek folyhatnak.

A Marshall-szigetek lakói joggal tartanak attól, hogy a hidegháború nukleáris hulladékait tároló Runit Dóm hamarosan víz alá kerül.