Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Take-Two: a fejlesztők a „tökéletességre” törekszenek a GTA 6-tal

A Rockstar tulajdonosa megismételte tavaly májusi kijelentését a GTA 6 kapcsán.

Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Take-Two már tavaly májusban is azt közölte, hogy a Rockstar „a tökéletességre törekszik” a régóta várt folytatással. Most pedig a vállalat legutóbbi eredménybeszámolóján a Take-Two megismételte tavaly májusi kijelentését, megjegyezve, hogy megértik a rajongók izgatottságát a várhatóan 2025-ben érkező cím miatt.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a Grand Theft Auto-széria töretlen sikereiről beszélve azt is elmondta, hogy inkább a tökéletességre törekszik, minthogy elkapkodja egy várva várt játék piacra dobását. Zelnick megjegyezte, a Grand Theft Auto 6 trailerének megjelenése körüli izgalom pozitívan hatott a vállalatra: Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

„A Grand Theft Auto-sorozat jelentős mértékben profitál a Rockstar Grand Theft Auto 6 bejelentése és az első trailer megjelenése körüli izgalomból.”

Arra a kérdésre, hogy a GTA 6 körüli felhajtás hasonlítható-e ahhoz, amit a vállalat a GTA 5 2013-as megjelenésekor tapasztalt, Zelnick azt mondta: „az az érzésünk, hogy a várakozás sokkal nagyobb. Sokkal, sokkal nagyobb”. Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan döntöttek a GTA 6 megjelenési ablakáról, Zelnick kifejtette, hogy a Take-Two a „csiszolgatást” helyezte előtérbe a játék megjelenésének siettetésével szemben:

„A tökéletességre törekszünk. Amikor úgy érezzük, hogy kreatív szinten optimalizáltuk, akkor jön el a kiadás ideje. Van egy eredendő feszültség, potenciálisan, aközött, hogy valamit piacra dobunk és a tökéletesség megteremtése között. De ez a vállalat a tökéletességre törekszik.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.