Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

A szuper-fitt Sarka Kata már edzésben is van Budapesten

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Sarka Kata hazatért a Maldív-szigetekről, folytatja az edzéseket, ami sosem könnyű egy pihentető nyaralást követően.

2023 hajnalán járunk, és tisztán látni, hogy ugyanaz a folyamat zajlik le a konditermekben, mint minden év legelején. Látjuk az új arcokat, akik közül sokan maximum pár hét után eltűnnek, és nem amiatt, mert lejárt a bérletük.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Egyszerűen az emberek kitartása erősen véges, és nagyon hamar feladják, noha minden túlzás nélkül megváltozhatna az életük. Érdemes mélyebben foglalkozni a témával, mivel a sport nemcsak a fizikai létünkre hat, hanem sokkal inkább az elménkre és a lelkünkre.

Akár egy új állást, magasabb pozíciót is kaphatunk általa, hiszen gyorsabban jár az agyunk, pozitívabbak vagyunk, megszűnik a fáradékonyságunk, nyitottabbá válunk, és még sokáig sorolhatnánk.

Megannyi pozitív hatása van a rendszeres testmozgásnak, amiről Sarka Kata szintén sokat tudna mesélni, hiszen ezernyi kilométer van mögötte a futópályákon, nem beszélve az edzőtermi edzésekről.

Szintén kiemelendő, hogy Kata akkor sem riad vissza az edzéstől, ha épp odakint esik az eső, hideg van, vagy épp forróság köszöntött be. Ezzel csak tovább növeli az állóképességét, és újabb szinteket lép meg, mint tette azt a Maldív-szigeteken is. Nem sokkal később már az edzőteremben nyitotta a napot, ami nem volt a legkönnyebb, mint azt ezen a fotón láthattok, amit erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig.

Még több bulvár: Schobert Norbi fia álométtermet nyitna, nem felezi meg a pénzt Smaltig Dalmával