Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Schobert Norbi fia álométtermet nyitna, nem felezi meg a pénzt Smaltig Dalmával

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nagyon tudatosan készül a felnőtt életére, köszönhetően a szülei nevelésének, így a Farm VIP 3-ban nyert összeget biztosan nem fogja elherdálni.

A 17 éves fiú történelmet írt a Farm VIP 3-ban, ilyen fiatalon még senki nem nyert a játékban, ráadásul egy több mint drámai fináléban futhatott fel elsőként a domboldalon, ahol már nagyon várták a családtagok, barátok.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Voltak, akik azt mondták, Norbi csalással nyert, de ezt tagadta, és ha bármi szabálytalanság történt volna, azt a stáb azonnal jelzi. A fináléban is minden a szabályoknak megfelelően zajlott, és Norbi tudja jól, vannak olyan emberek, akik mindig bele fognak kötni valamibe.

Olyan kommentek is megjelentek a közösségi médiában, miszerint Norbinak meg kellene feleznie a nyereményét, és annak másik részét odaadnia Smaltig Dalmának, a női döntősnek. Ilyen verzió azonban meg sem fordulta fejében, és a Story magazinnak azt mondta, nem érti, miért kellene bárkivel is osztoznia.

A pénz egy részét a tanulmányaira szeretné fordítani, a többit pedig befektetné, illetve azon fog dolgozni, hogy a pénze tovább gyarapodjon. „Például szívesen foglalkoznék ingatlanokkal, de nagy álmom az is, hogy egyszer egy saját éttermet nyissak.” – idézte a Blikk Norbit.

Egy igazi amerikai stílusú falatozó gondolata fogalmazódott meg benne, ami éjjel-nappal nyitva lenne, szólna a rock and roll, bőrfotelekben ülnének az emberek, és így tovább. „Egyébként az online marketing is nagyon érdekel, valójában minden üzleti dolog, ezért is várom már nagyon hogy továbbtanulhassak a közgazdasági egyetemen, és elsajátítsak minden ehhez szükséges tudást.”

Még több bulvár: Budapesten keveredett dulakodásba Szalai Ádám, aki az öccsét akarta védeni