Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Sztárban Sztár: Trap kapitány óriási bulit csinált, Tóth Andi nagy titkot árult el

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Trap kapitány is színpadra lépett vasárnap este, és igyekezett mindent beleadni, hogy elkerülje a kiesést.

Trap kapitány nélkül nehéz lenne elképzelni a Sztárban Sztár 2023-as évadát, de ez egy verseny, ráadásul legutóbb komoly változások történtek a lebonyolításban. A TV2 húzott egy váratlant, amit ezen a héten be is jelentettek.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Kiderült ugyanis, hogy már nem egy, hanem két versenyző fog búcsúzni az adás végén. Ezzel pedig extra nyomás került a versenyzők vállaira, akiknek bőven volt dolguk, ezen a héten különösen.

Az extra nyomás sokakra jó hatással van, és Trap kapitány sem maradhatott ki a körből. Az a karakter, aki talán a legnagyobb átéléssel viszi színpadra az előadásait, és ez olyasvalami, amit mindenképpen magasan kell értékelni.

Nem volt könnyű dolga, mert Bobby Farrellt kellett utánozni, aki egy rendkívül szenzitív jelenség volt a színpadon. Emellett a hangja is rendkívül mélyen szólt, volt benne valami különleges.

Ezúttal sem kellett csalódnunk, tökéletesen szellemült át a show-ra, a zsűri végig tapsolt és nevetett. Igazi disco-hangulatot kaptunk, melynek a leglátványosabb része természetesen a furcsa tánc volt a múltból. Marics Petinek annyira tetszett a show, hogy szerinte Trap kapitánynak színházban a helye, annyira hatással tud lenni az emberre.

Lékai-Kiss Ramóna is egyetért ezzel a véleménnyel, filmekben és sorozatokban is el tudja képzelni az énekest. Ezek után senkinek nem okozhatott meglepetést, hogy magas pontszámokat kapott. „10 éve mondom, hogy Tibi egy tehetség.” – fogalmazott Tóth Andi, aki elárulta, édesanyja révén benne orosz is.