Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Sztárban Sztár: így fog búcsúzni két versenyző vasárnap

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 levezette, hogyan esik ki két versenyző a Sztárban Sztár következő élő adásában, ami ebből a szempontból is más lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, ezen a hétvégén két versenyző fog búcsúzni a Sztárban Sztár mezőnyéből. Akár két esélyes is elköszönhet, ha nem kapnak elegendő szavazatot, így a rajongókra szintén nagyobb nyomás helyeződhet.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Fokozódnak az izgalmak a Sztárban Sztár ötödik adásában. Vasárnap ugyanis nem egy, hanem két versenyző esik ki a TV2 népszerű szórakoztató műsorából. Lékai – Kiss Ramóna szerint minden eddiginél nagyobb teher van az énekeseken, akik továbbjutása a nézők aktivitásán múlik – írja a TV2 a közleményében.

Eddig sem volt unalmas az ország házibulijának kilencedik évada. Minden vasárnap este fergeteges produkciókkal álltak színpadra az énekesek, de nem csak emiatt érte meglepetés a nézőket, az eredményhirdetés is mindig tartogatott váratlan fordulatokat.

Minden eddiginél fontosabb lesz szavazni

Tilla és a zsűritagok sem győzték hangsúlyozni, mekkora szerepe van a nézői szavazatoknak egy-egy énekes továbbjutásában, ami ezen a héten még inkább igaz lesz. A Sztárban Sztár ötödik adásában ugyanis nem egy, hanem két előadó is búcsúzik a versenytől.

„Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este.”

„A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból. Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, hogy ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet” – árulta el Lékai – Kiss Ramóna, a Sztárban Sztár zsűritagja.

A még versenyben lévő nyolc énekes ezen a héten is egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújik. A produkciók elhangzása után lezárul a szavazás. Az összesített zsűri pontok és nézői szavazatok alapján kiderül, ki a vasárnapi adás győztese, aki automatikusan továbbjut, illetve ki az, aki elsőként esik ki vasárnap a Sztárban Sztárból. Őt sem a zsűri, sem további nézői szavazatok nem menthetik meg, éppen ezért még nagyobb súlya van a produkciók ideje alatt beérkező szavazatoknak.

A búcsú után elindul a második körös szavazás, melynek végén három énekes még biztos továbbjutóként csatlakozhat a napi győzteshez. Az utolsó három helyezett közül pedig – a korábbi hetekhez hasonlóan – a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek; így meglesz az este második búcsúzója.