Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Sztárban Sztár: váratlan fordulatról tettek bejelentést a vasárnapi élő adás előtt

Váratlan fordulatról tettek bejelentést a Sztárban Sztárban, ami sok mindent megváltoztat, és plusz nyomás kerül a versenyzők vállaira.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig is rendkívül izgalmasak voltak az események a Sztárban Sztárban, ám most csak tovább fog fokozódni a helyzet. Legutóbb Judy búcsúzott, aki természetesen sajnálta a kiesését, ugyanakkor megérezte előre, mi lesz a végeredmény.

Mindeközben Gubik Petra, a nagy esélyes ismét megnyerte a napot, ezúttal Rúzsa Magdiként. Fergeteges teljesítményt nyújtott, és egyre nagyobb esélye van arra, hogy övé legyen az első hely a végén. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Különleges lenne, mivel ezelőtt nem volt női győztese a Sztárban Sztárnak, amire Oláh Ibolya nem versenyként tekint. Hogy fokozzák az izgalmakat, a TV2 egy igen váratlan döntéssel állt elő, ami mindenre hatással lesz.

„A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból.” – idézte a Blikk Lékai-Kiss Ramónát, a Sztárban Sztár zsűritagját.

Emiatt pláne arra kéri a nézőket, hogy továbbra is szavazzanak a kedvenceinkre, hiszen immáron ketten köszönnek el a versenytől. „Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet”

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.