Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya új tetoválásokat kapott vasárnapra (videó)

Tillának köszönhetően rendszeresen beleshetünk a kulisszák mögé, ahol mindig jó a hangulat, és már egy ideje zajlanak az előkészületek.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Komoly készülődés és munka előzi meg a Sztárban Sztár élő adásait, és egy igen nagy stáb dolgozik azon, hogy minden a helyére kerüljön. Ez nemcsak a technikáról szól, ráadásul számtalan próba előzi meg a műsort.

Ott van a sminkesek, a maszkmesterek, a fodrászok, és azok a szakemberek is, akik a ruhákért felelnek. Óriási munka, és az élő műsor miatt minden másodperc pontosan van beosztva, ami csak újabb nyomást jelent. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Hiába a hatalmas tapasztalat, mindig lehetnek új kihívások, nem várt események. Ugyanakkor eddig mindegyik élő műsor rendben ment, és hamarosan elstartol az ötödik, ami egészen más lesz, mint eddig.

Megtudhattuk a részleteket, hogyan esik ki két versenyző az adás végén, így a versenyzőknek még jobban oda kell tenniük magukat. Fájdalmas lesz elköszönni tőlük, bárki is essen ki, mert megérdemelten vannak ott a mezőnyben.

Addig is, a háttérben nagyban megy a hangolás és a hangolódás, amiről Tilla osztott meg egy remek kulisszák mögötti videót. Oláh Ibolya például új „tetoválásokat” kapott, bár azok egyelőre nincsenek kész.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.