Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya eszméletlenül jól hozta Pikotaro-t, ütött (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya ismét totálisan átalakult, ráadásul egy olyan japán előadót személyesített meg, akiről semmit nem tudott.

Oláh Ibolya egy héttel ezelőtt kapott pár kritikát, most először lehetett érezni azt, hogy a nézők egy része nem volt elégedett. Nem is érezte magát úgy a bőrében, mint kellett volna, de ez valahol érthető.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Ibolya elárulta, játéknak fogja fel a versenyt, de ez nem jelenti azt, hogy ne adna bele mindent. A maximumot hozza, és erre most is nagy szüksége volt, hiszen egy japán előadót utánzott, akinek a dala szó szerint bejárta a világot.

Mivel nem ismerte a munkásságát, és nagyon a dalt sem, fel volt neki adva a lecke. Viszont akkorát ment, hogy nekünk az egyik kedvencünk volt, totálisan átszellemült, és nemcsak hangban, hanem mozgásban is.

Voltak pillanatok, amikor valóban Pikotaro jelent meg előttünk. Ezek után érdekes volt meghallgatni a zsűrit, hogy mit gondol a produkcióról, ami egyúttal művészien is hatott, akárcsak az eredeti.

Mindenki elégedett volt a zsűritagok közül, nem is igazán fogalmaztak meg kritikákat, szemben az előző héttel. A magas pontszámok sem maradhattak el, teljesen megérdemelt volt, miközben jól szórakoztak.