Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi ápolta a betegséggel küzdött Marics Petit

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti sokat köszönhet a kedvesének, aki mindent megtett azért, hogy jobban legyen a szerelme, és nélküle biztosan nem lehetett volna olyan állapotban, mint vasárnap, ami lehetővé tette a szereplését a Sztárban Sztár élő műsorában.

Hamarosan már a negyedik élő adást izgulhatjuk végig a Sztárban Sztár 2023-as évadában. Legutóbb Nemazalány esett ki, aki érthető módon nagyon csalódott volt, és elárulta, nem most szeretett volna távozni a műsorból.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ezzel szemben Gubik Petra például megnyerte a napot, és a műsor történetének egyik legjobb produkciójával állt elő Nótár Maryként. Valkusz Milán, aki egy héttel korábban Zsédaként tarolt, nagyon ideges volt magára, mert nem úgy sikerült az előadása, mint szerette volna.

Judy sem volt igazán elégedett, ráadásul belehibázott a dalszövegbe, ugyanakkor a többséget abszolúte meggyőzte. Marics Peti számára volt talán a legnehezebb az este, aki tavaly még versenyző volt, jelenleg pedig zsűriként van jelen a műsorban.

Peti valóban nagyon rosszul volt odahaza

Kérdéses volt a szereplése a betegsége miatt, és a Blikknek elárulta, hogy pénteken dúlt ágynak. Aznap és szombaton csak feküdt, csak a mosdóba ment ki. „Szedtem sorban a fájdalom- és a lázcsillapítókat, légzési nehézségeim voltak, arra is használtam asztma spray-t. Lázas voltam, fájt mindenem, nagyon erősen köhögtem, alig kaptam levegőt.”

Nem tartja magát „rinyálós” típusnak, de ez most szerinte tényleg nagyon durva volt. Végül a kedvese, Tóth Andi volt az, aki gondoskodott arról, hogy jobban legyen a párja, és vállalni tudja a vasárnapi élő adást.

„Andi természetesen aggódott értem, és velem együtt ő is azon volt, hogy összeszedjem magam a show-ra. Tényleg mindenben számíthatok rá.” Szombaton az Akváriumban léptek volna fel T. Danny koncertjén, de szerinte, ha elmegy, akkor biztosan nem lehetett volna ott vasárnap a műsorban. A Blikknek adott interjúja végén azt érezte, kezd melege lenni, talán a láza is felment, majd sietősen távozott, hogy pihenjen.