Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Szörnyű vonatbaleset történt Skóciában, rendkívül súlyos az eset

Most
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Egyelőre tisztázatlanok a körülmények, melyeknek a részeként kisiklott egy vonat Skóciában. Számos utas súlyosan megsérülhetett a szerencsétlenségben.

Egyelőre tisztázatlanok a körülmények, melyeknek a részeként kisiklott egy vonat Skóciában. Számos utas sérülhetett meg.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A ScotRail vonata Stonehaven-ben siklott ki, és egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, de lehetséges, hogy a heves esőzések egy földcsuszamlást indítottak el, és a vonat vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.

Maga a vonat négy kocsiból állt. Pillanatnyilag arról sincsenek pontos számok, hogy hányan tartózkodtak a vonaton. A skót mentőszolgálat szerint hat mentőautót, egy különleges műveleti csoportot, légi mentőt és több betegszállító járművet küldtek ki a helyszínre. Jelenleg az sem ismert, hogy hány sérültje van a balesetnek, de a videók és a képek láttán valóban rendkívül súlyos lehet az eset.

Az eseményről élő közvetítést osztottak meg a Twitteren, ahol látható volt a vonatból származó füst. A videókban körülbelül 30 különböző mentőszolgálatot lehetett látni, és azóta még többen érkeztek a helyszínre.

A baleset délelőtt történt, amit azóta súlyosnak nyilvánítottak. Elnézve a képeket és a videós anyagokat, ez nem lehet meglepő. Azonnal tudni lehetett, hogy nagy a baj, mint arról az UNILAD is beszámolt.

A híreket követően az Egyesült Királyság miniszterelnöke, Boris Johnson is mondott pár szót, kifejezvén a szomorúságát a történtek kapcsán, valamint köszönetet mondott a sürgősségi szolgálatoknak, akik a helyszínre érkeztek, és segítik a mentést.

Nicola Sturgeon, Skócia miniszterelnöke szintén az elsők között reagált, és egy rendkívül súlyos esetről számolt be. Időközben minden érintettel felvette a kapcsolatot a mentésben, és folyamatos tájékoztatást fog nyújtani a helyzetről.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-egeszen-tragikus-es-szivszorito-tortenet-a-bejruti-robbanasrol/