Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Szőke Zsuzsi természetes szépsége még a Napnál is erősebb

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars sztárja igyekszik kihasználni a hazai napsütéseket, amikből egyre több lesz.

Szőke Zsuzsi, aki a Dancing with the Stars második és harmadik évadában versenyzett, igazi kedvenccé vált. Nemrég egy egészen más környezetben élvezte a jó időt, és láthattuk, hogy igazi bakancslistás programokon vett részt.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Lenyűgöző az a forma, amit összehozott az évek alatt, de még mindig fiatal, így sok potenciál van benne. Ráadásul remek géneket örökölt a családból, ami egyúttal azt is jelenti, 40 felet sem kell majd aggódnia.

Ettől azonban még messze jár, és addig rátalálhat a minden elsöprő szerelem is, amit maximálisan megérdemelne. Nincs könnyű helyzetben, mert a férfiak generációja sokat változott, és nem éppen jó irányba.

Ugyanakkor nem szabad feladni, és a nők általában ebben is erősebbek. Zsuzsi formája szintén erős, rendkívül hangsúlyosak a vonalai, és sokan szeretnének rá hasonlítani, bár ez nem ilyen egyszerű.

Zsuzsi szintén igyekszik kihasználni a jó időt, ami hamarosan sokkal gyakoribb lesz, és szerencsére érkeznek a 20°C feletti hőmérsékletek. Ez a táncosnő számára remek hírt jelent, és vasárnapra már készül is pár programmal.