Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Szőke Zsuzsi bikinis szelfijét is imádják a követők

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi hamarosan visszatér Magyarországra, elhagyja a paradicsomi helyszínt, és újra idehaza fog oktatni.

Szőke Zsuzsi tavalyi éve teljesen más volt, mint az idei, hiszen javarészt egy óceánjárón dolgozott. Rengeteget táncolt, sok fellépésük volt, ugyanakkor amikor kikötött a hajó, ugyanúgy pihenhetett egy kicsit a szigeteken, a városokban.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Csodálatos helyeken járt, és ezek a karibi helyszínek rengeteget képesek adni az embernek. A visszatérését követően már a Dancing with the Stars harmadik évadára készült, ami miatt izgatott volt.

Izgatott volt, mert imádja a műsort és számára is nagy élmény ekkora csapatban dolgozni. Ráadásul az egyik legfontosabb szereplője a táncversenynek, és reméljük, ha lesz negyedik évad, abban is szerepet vállal.

Ezúttal rövidebb időre ment el hajózni, mialatt az egyik legnagyobb álma is teljesült. Zsuzsi nem állt le az edzésekkel, és láthatjuk, hogy milyen látványos formában van, 100%-os a bikiniformája, már február végén is.

Most azonban hazatér, február 28-tól ismét elérhető lesz Budapesten, így bátran kereshetik a táncolni vágyók az időpontokkal kapcsolatban. Zsuzsi csodálatosan érezte magát ebben a pár napban a Bahamákon, de most eljött az idő a búcsúra.